Slide background
Slide background
Slide background

Ja ik wil!

Jullie bruiloft. Eenmalig en een verbintenis voor heel erg lang. Die dag wil je natuurlijk graag een gouden, glinsterend randje geven.
Dat kunnen wij als geen ander. En dat doen we met onze kennis en ervaring gewoon goed. We kunnen alles voor jullie regelen, en meer. Van muziek tot fotograaf en van de hapjes en drankjes tot aan de aankleding van de locatie. Wij wat stiften, jullie wat stiften. Met het Whiteboard komen we er samen uit, beloofd!

Basis show

Eenvoudige maar sfeervolle basis show met een basis dj meubel, vier ledparren op balk en een geluidsset.

Trendy show

LED Dj meubel, twee LED zuilen met daarop een movinghead en een geluidinstallatie.

Trend show deluxe

LED Dj meubel, vier LED zuilen met daarop een movinghead en een geluidinstallatie.

custom show

Een complete en exclusieve licht- en geluidshow, geheel naar jullie wensen.

  • Trouwen een belangrijk moment in je leven. Het moet allemaal perfect zijn en zeker het feestje. Zo zijn wij bij whiteboard events terecht gekomen. Ze hebben er een topfeest van gemaakt. Tot in de puntjes geregeld kan het iedereen aanbevelen.

    Tjeerd en Marije
  • Via mijn broer terecht gekomen bij Whiteboard Events voor het regelen van de muziek op de bruiloft. Geen moment spijt van gehad. Wat wij fijn vonden is dat er goed geluisterd wordt wat wij van een DJ op een dergelijk feest verwachten. Wij als bruidspaar gaven onze wensen door(qua muziek en opbouw) en Arjan heeft hierbij een DJ uitgezocht. Een prima keuze overigens! Daarnaast was de opbouw van de apparatuur prima in orde. Mede dankzij Arjan hebben wij een topdag gehad!

     

    Derk en Danielle
Contact Us

Stuur ons gerust een email