SAY CHEESE….

Fotografie krijgt een steeds belangrijkere en meer functionele rol in de wereld van evenementen. Door het terugzien van de foto’s beleven de bezoekers je evenement weer opnieuw. En door middel van de promotiemiddelen via een foto, kan je je merk of product promoten via de bezoekers. Zo spreek je een enorm netwerk aan waar je in eerste instantie geen toegang tot had. Veel van door ons gemaakte foto’s worden door de afgebeelde personen daags na het evenement geplaatst op openbare websites als Facebook, Flickr en dergelijke. Hiermee ontstaat een sneeuwbaleffect waarbij het bereik per foto aanzienlijk vergroot wordt.

Insta Photo

Gebaseerd op de fotohokjes van vroeger bij bijvoorbeeld de V&D en op het station, hebben wij dit volledig gemoderniseerd. InstaPhoto is een mobiele fotozuil die op locatie geplaatst kan worden. De zuil werkt volledig stand-alone. 

Wanneer bezoekers van je evenement een foto willen maken gaan zij voor de zuil staan en starten het fotoproces middels het touchscreen aan de voorkant. Hierop zal de photobooth een vooraf ingesteld aantal foto’s maken die vervolgens worden verwerkt in een speciaal op maat ontworpen fotoframe. Indien er op locatie internet aanwezig is kunnen deze foto’s direct worden geüpload naar diverse diensten, waaronder maar niet uitsluitend Facebook, Twitter en Flickr. Tevens kan je bezoekers direct de mogelijkheid geven om je Facebook pagina te ‘liken’ of volger te worden van je Twitter account. De Photobooth is uit te breiden met een print-unit waardoor gemaakte foto’s ook direct geprint en verkocht kunnen worden.

Chromakey

Chroma key is een techniek die vaak wordt gebruikt binnen de filmwereld. Hierbij wordt als eerst een onderwerp gefilmd tegen een groene of blauwe achtergrond. Daarna kan men met kleurenfilters, of tegenwoordig met computers, die achtergrond doorschijnend maken zodat het gefilmde of gefotografeerde object voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.

Op locatie bouwen wij onze mobiele studio op waar wij gemiddeld 200 foto’s per uur kunnen verwerken. In overleg worden één of meerdere achtergronden gekozen waar de bezoekers uit kunnen kiezen. Deze foto’s kunnen de volgende dag via je eigen website beschikbaar worden gesteld of via onze fotoapplicatie. Dit product heeft een hoog entertainment gehalte en neemt weinig ruimte in beslag. Door de digitale verwerking is dit tevens een betaalbare manier van originele fotomarketing.

Doordat elke achtergrond kan worden geplaatst, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast de mogelijkheid om direct op locatie prints te maken om mee te geven, leveren wij ook de fotoapplicaties met registratie om gegevens van de bezoekers te verzamelen. Wij zorgen ervoor dat dit opt-in emailadressen zijn zodat deze voor een nieuwsbrief of andere e-mailmarketing doeleinden ingezet kunnen worden.

Foto’s zijn vanuit deze fotoapplicatie direct door te plaatsen op alle populaire social media netwerken zodat de opdrachtgever een maximale exposure haalt uit een evenement.

Chatwall

Op een interactieve manier tijdens je evenement promoten via Social Media? Met ChatWall heb je het ideale concept in handen.

 Dit interactieve chatscherm kan worden geplaatst op elk evenement, bezoekers kunnen vervolgens per SMS, Facebook en/of Twitter berichten versturen die worden getoond op het scherm. Om de aandacht nog meer op de schermen te richten beschikt ChatWall over de mogelijkheid om foto’s en/of video’s als achtergrond te tonen.
 Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van onze WiFi Fotografen, deze fotografen lopen rond op je evenement met een draadloze zender. Alle foto’s worden direct doorgestuurd en worden binnen enkele seconden getoond op het scherm. Zo wordt de aandacht meer getrokken naar het scherm, wat meer berichten oplevert. En meer berichten op social media betekent een groter bereik.

Enkele functies van ChatWall:

 • Chatberichten via Twitter, Facebook, SMS
 • SMS berichten via een 06 nummer, dus geen dure shortcode
 • Woordenfilter , automatisch berichten tegenhouden met bepaalde woorden
 • Grafische layout, volledig naar wens op te maken
 • Video en fotobestanden afspelen op de achtergrond
 • Draadloze fotografie, onze fotografen lopen met een WiFi zender rond en foto’s verschijnen direct op het scherm
 • Stemmingen houden, bijv. inzetbaar bij verkiezingen. Onbeperkt aantal stemmogelijkheden in te stellen
 • Verlotingen per SMS op basis van een keyword
 • Live videostream integratie
 • Stand-alone systeem, bediening is niet nodig het systeem draait volledig geautomatiseerd
 • Mogelijkheid tot verhuur per evenement of een vaste installatie voor langere periode
Contact Us

Stuur ons gerust een email