Bol Networks

Op 25 september vierde Bol networks hun 25 jarig bestaan, wij van Whiteboard waren gevraagd om een oude loods om te toveren tot een sfeervolle presentatieruimte met podium, beamer, licht en geluid.

Verder kwam  de bekende zakenman Hennie van der Most in zijn eigen transportmiddel een helikopter naar Groningen om voor alle genodigden een inspirerende toespraak te kijken.

Wij kijken samen met Henk Bol van Bol networks uit naar de volgende 25 jaar.

 

over bol networks

Bol Networks in Groningen, specialist in ICT-netwerken, bestaat dit jaar 25 jaar.

Henk Bol startte in 1987 het bedrijf dat nu Bol Networks heet. Met als doel om ondernemers via ICT-oplossingen te helpen het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. En dat is nu, 25 jaar later, nog steeds de drijfveer van Bol.

Hoewel de computermarkt in 25 jaar fors is veranderd, blijft de onderneming zijn beginselen trouw. Problemen worden steeds complexer en vragen om meer expertise. Ging het vroeger alleen om stand-alone pc’s, tegenwoordig kan een falend computernetwerk een bedrijf breken. Bol concentreert zich daarom nu voornamelijk op het 24 uur per dag bewaken en voorkomen van storingen van computernetwerken. De verwachting is dat netwerken in de toekomst steeds meer plaats zullen gaan maken voor volledige op internet gebaseerde oplossingen; het zogenaamde werken in de cloud.

Most Recent Projects
Contact Us

Stuur ons gerust een email