Stuck Herry

In opdracht van Mertens Avr hebben wij geholpen bij het opbouwen en breken van het podium, licht en geluid verder hebben we ook de Lichtoperator geleverd.

Over Stuck Herry

Stuck Herry is een rock&roll band, opgericht in 1984, na het uiteenvallen van de Groningse band Central Heating. Stuck Herry speelt vooral jaren 50 covers met als belangrijke inpiratiebron (zowel muzikaal als wat betreft de naam) Chuck Berry. Eveneens is de band sterk beïnvloed door hun 2e muzikale liefde: The Kinks.
In 1990 wordt een 45 toeren plaat uitgebracht een zgn. EP (Extended Play) met vier spetterende nummers.

Versterkt deed de band veel optredens in kroegen en zalen in Groningen, Drenthe en Friesland maar sinds 2008 wordt alleen nog akoestisch opgetreden. O.a. op de terrassen aan de Franse Côte d’Azur waar de band diverse keren optrad o.a. in Nice, St. Tropez en Antibes. Er wordt daar nog steeds met gepast respect over “Les Stucke Erriie” gesproken.
Tot op heden (2009) speelt Stuck Herry nog altijd in de oorspronkelijke bezetting.

Kenmerkend is het show element, de meerstemmige zang en het enthousiasme van de bandleden waaronder podiumdier Peter de Haan, bekend van Rooie Rinus & Pé Daalemmer en Baflo Bill. Let op, de band is alleen akoestisch te boeken maar de pret zal er zeker niet minder om zijn!

Impressie

Most Recent Projects
Contact Us

Stuur ons gerust een email